EST | ENG | RUS

Võrtsjärve teated

Võrtsjärve Külastusmäng 2012 tulemused Pressiteade

17.12.12
2012 aastal 15.maist kuni 15.oktoobrini kestis Võrtsjärve Sihtasutuse poolt organiseeritud Võrtsjärve Külastusmäng.

Külastusmängu objektid olid Tartumaal: Tamme paljand, Rõngu kirik, Rõngu Lossimägi, Rõngu Kõver kõrts ja vabadusesammas, Rannu Püha Martini kirik. Valgamaal: Vooremäe puhkeala, Pikassilla puhkeala, Riidaja mõis ja mõisapark, Barclay de Tolly mausoleum Jõgevestes. Viljandimaal: Tarvastu polder, Tarvastu kirik, Tarvastu linnamägi, Tarvastu käsitöökoda, Tarvastu muuseum, Ennuksemäe Metsavendade punker, Meleski klaasimuuseum, Valma Infopunkt, Kolga-Jaani kirik ja Vaibla promenaad. Külastusmängust võttis osa kümme inimest, kelle saadetud pildid vastasid mängus välja kuulutatud tingimustele.

Võrtsjärve Külastusmängu tulemused on järgmised:

Kõik mängust osavõtjad saavad mälestuseks raamatu „Mitmenäoline Võrtsjärv“, mille autoriks on Liisi Seil ja fotograafiks on  Elmo Riig  „Sakala“ toimetusest.

Kolmanda koha auhinna saab Olev Mihklisaar, milleks on 2 purki mustika ja 2 purki jõhvika püreed Marjasoo talust, Rannu vallas ning 2 Võrtsjärve T-särki.

Teise koha auhinna saab Sirli Metsamäe ja auhinnaks on 2 purki mustika ja 2 purki jõhvika püreed Marjasoo talust, Rannu vallas ning 2 Võrtsjärve T-särki.

Esimese koha ehk eriauhinna parima fotoseeria eest saab Vaike Jakobson Tallinnast. Eriauhinnaks on kalepurjeka kinkekaart väärtusega 100 eurot.

Võrtsjärve Sihtasutus õnnitleb kõiki võitjaid. Võitjad kutsutakse Võrtsjärve 2013 aasta alguse pidulikule üritusele auhindade kättesaamiseks. Kõik teised saavad oma auhinna kätte Võrtsjärve Külastuskeskusest. Täpsem info maililt: maret@vortsjarv.ee või telefonil +372 52 75 630

Võrtsjärve Sihtasutus