EST | ENG | RUS
 
 
Võrtsjärve teated
 

Avatud toidutööstuste nädal 2016

03.10.16
Võrtsjärve piirkonnas avavad uksed Estover ja Väike Rootsi OÜ
Kui palju porgandeid kulub saja tonni supi keetmiseks? Kes teeb juustu sisse augud? Kuidas saab moos kommi sisse? Ja kõik need teised küsimused.

10.-14. oktoobrini toimub Eestis esmakordselt avatud toidutööstuste nädal, kus 18 kodumaist toidutööstust tutvustavad kõigile huvilistele, kuidas tööstustes valmib meie igapäevane toit.

Külastada saab piima-, pagari-, joogi-, kala-, valmistoidu-, jäätise- ja kondiitritööstusi. Uksed avavad Estover, OÜ Artocarpus (Mesi24.ee), Väike Rootsi OÜ, Saidafarm OÜ, Salvest, Ecofarm (www.ecofarm.ee), Scanola, Põltsamaa Felix, A. Le Coq, Leibur, AS Lõuna Pagarid, Premia jäätis, Balsnack, Saku Õlletehas, Kalev (Kalevi Magusamaailm), Balbiino, Joel Ostrat ja Eesti Pagar.

Kuna külastajate arv on piiratud, siis tuleb end eelnevalt registreerida. Vaata http://eestitoit.ee/et/content/avatud-toostuste-nadal.

Avatud toidutööstuste nädalat veavad Maaeluministeerium, Toiduliit ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.